Pumptracken i Flå sentrum:

Ved inngangen til Hallingdal ligger pumptracken i Flå sentrum. Den kompletterer Hallingdal som antakelig har den største tettheten av pumptracks i Norge. I Flå kan du lett kombinere pumptracken med en matstopp. Pumptracken i Flå sentrum er på hele 900 m2. Stor ytre runde og flere variasjonsmuligheter på indre runde. Her er masse muligheter for å terpe viktige basisferdigheter på terrengsykkel!

Turufjell

Slåttemyrrunden er etablert og allerede godt brukt som en flerbrukssti på Turufjell. På Turufjell utvikles også tilbudet kontinuerlig og har sammen med Stiteknikk i Hallingdal laget de første stiene spesielt tilpasset for syklister.

Området ligger i forbindelse med Slåttemyrrunden. Her har det kommet en ferdighetspark med tre forskjellige løyper. I tillegg er det to hopplinjer der både nybegynnere og erfarne får noe å bryne seg på. Hele parken er utformet slik at den kan brukes av alle, uansett alder og nivå. Steg to er en stor pumptrack som blir bygget mellom varmestua og skiheisen.

Den første fasen har en samlet stilengde på ca 1,6 km.

Høgevarde

I årene fremover skal Høgevarde bygge et av Europas største nettverk av sykkelstier. - Ambisjonen er at Høgevarde og Flå skal bli en ledende destinasjon for stisykling både nasjonalt og internasjonalt, potensialet i terrenget er absolutt til stede for dette, skriver Høgevarde på sine nettsider.

Høgevarde har engasjert selskapet World Trail til å utvikle stiene. World Trail er ett av de globalt ledende selskapene på området, og er blant annet kjent for å stå bak «verdens beste» stisykkelanlegg i Blue Derby. Prosjektet starter for fullt i 2021.

Allerede nå kan du få en forsmak på hvor morsomt det er å sykle på tilrettelagt sti hos Høgevarde. Den sykkelvennlige flerbruksstien, Sauvallsvingen, finner du like ved hyttefeltet.

Vil du ta deg en kosetur rundt på grusveiene i området eller prøve en langtur til Noresund? Det finnes mange flotte grusveier med lite biltrafikk i nærområdet vårt. Prøv også den nye pumptracken som er satt opp ved Lavvoen.