Spisetilbudet i Flå:

Bjørnehiet Cafe
Bjørnehiet Kafé på Bjørneparken Kjøpesenter er et hyggelig spisested i Flå, som serverer tradisjonsrike retter basert på gode råvarer. Gjester kan kjøpe kaffe og bakevarer, lunsj og middag i restauranten. På kvelden er baren og loungen åpen.

 

Bjørneparken (Brutus Pizzeria)
I inngangspartiet i parken kan du få kjøpt deilig pizza, salater, kjøttkaker, supper, og flere andre middags- og lunsjretter. Alt er hjemmelaget av flinke kokker og du slapper av etter en lang dag i Bjørneparken. Brutus Pizzeria serverer også veganske og glutenfrie alternativer.

            

McDonalds
Hos McDonald's er de brennende opptatt av maten. I deres restauranter skal du være trygg på å få mat av høyeste kvalitet. På menyen finner du et utvalg av hamburgere, pommes frites, salater, McFlurry og mye mer.


 

Restaurant Rumi
Stilfull restaurant i Flå sentrum som serverer spesialiteter fra det bulgarske kjøkken. Restauranten har en innholdsrik meny med mat og drikke. Rumi serverer lunsj, middag og dessert. Restauranten arrangerer også sportspub og lignende.


 

Hallingporten Cafe og Bistro:
Hallingporten Cafe og Bistro holder til i trivelige lokaler med fin utsikt. Her er du velkommen til et godt måltid, eller takeaway hjem. På Hallingporten finner du smakfulle retter, fastfood og takeaway til en hver person. Menyen er en god blanding av thaimat, norsk tradisjonsmat og pizza.