Choose a language
 • Sørbølfjell
  Sørbølfjell Photo: Sønsteby Foto, Flå
 • Topptur Høgevarde
  Topptur Høgevarde Photo: Kristian Akervold, Flå
 • Photo: Høgevarde, Flå
 • Hestgjuvnatten Photo: Cathrine Østdahl, Flå
 • Nydelig toppturvær Photo: Kristian Akervold, Flå
 • Regnbue i Vassfaret Photo: Ragnar Hilde, Flå
 • Granbu Photo: Sønsteby Foto, Flå

Pulsen av Flå 

Flå er en liten kommune, men viser styrke ved at næringslivet, frivillige, grunneiere og Flå kommune samarbeider. Dette skaper små og store eventyr. For å bidra til at enda flere eventyr ser dagens lys, ble Flå Vekst etablert i 2014, som destinasjons- og næringsutviklingsselskap. Vi har nå 50 medlemmer, små og store, som vi jobber for å løfte fram og opp.

 

Det overordnede målet til Flå Vekst er å tilrettelegge for befolkningsvekst og næringsutvikling på Flå.Vi vil at også du skal få smake på eventyret vårt, så les vårt flotte magasin Flå – et eventyr.Photo: FuruMedia, Shutterstock

Den store rundturen sør i Vassfaret til Flå

Turen er en flott vandring som tar deg fra skogsbeltet og opp til snaufellet og ned igjen til Flå.  Den er middels krevende og tar rundt 4 dager å gå.

Høgevarde - Le Grand Tour!

Høgevarde er den ultimate sykkeldestinasjon. Dette er den anbefalte rundturen i Høgevarde hytteområde hvor du vil få utfordret deg selv på de fleste stityper.  

Topptur til Høgevarde

Fra fyrissjøparkeringen følger du ryggen til toppen for en fin topptur til 1459 moh. 

Gulsviksætran til Høgevardtoppen - Topptur til alle!

Turen the Høgevarde kan starte fra flere steder men vi starter ved Gulsviksætervegen der hyttefeltet stopper og tar deg til en av norges beste topper for ustikt. 

Lavvoen - en nyoppussset, koselig fjellrestaurant

Vinteren 2021 åpnet den nyoppussede Lavvoen dørene!Lavvoen åpnet vinteren 2021. Dette bygget har fått en skikkelig oppussing, på alt fra interiør til meny! Vi tilbyr en variert meny av flotte, kortreiste og bærekraftige retter.     Photo: Flå Vekst, Flå

Pulsen av Flå
Video: Flå - eventyret i Hallingdal