TrudeKristin Klæboe: (pikenavn Sævre. Vokst opp i Flå og Ål men nå bosatt i Asker) Piano og vokal.Hun har spilt med mange kjente og kjære artister. Bl.a. med Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen,Frøydis Grorud, Trygve Skaug m.fl. Trude Kristin lever av og for å levere sang og musikk til begravelser, brylluper, events og konserter (sjangermessig svært bredspektret) som solist og pianist. 

Torill Beate Nilsen: (vokst opp i Flå, bosatt på Hamar) Piano og vokal. Siden 1995 har hun vært bosatt i Hamar, og hun har vært svært aktiv i musikkmiljøet i Hedmark i mange år. Torill gjør mange ulike oppdrag, og hun brukes også fast i ulike veldedige arrangementer. Hun skriver og fremfører aller helst egne låter på halling i vise/folk-sjangeren. 

Odin Waage: (Vokst opp på Hamar, bosatt i Oslo)Skuespiller og artist. Gitar, piano og vokal. Sønn til
Torill Beate Nilsen og hadde konsert med henne 17. Mai på Flå i år. En hjertevarm og fin opplevelse Gleder oss at de vil være med på konsert sammen igjen nå i Flå. Odin ble kåret til årets skuespiller på gullruten, men var også nominert blandt fire finalister på publikumsprisen i sin rolle som GT i serien “Rådebank” på NRK. Han har også bemerket seg som artist. (foto: Marte Nybakk)

Ole Jørn Myklebust: (vokst opp i Eidsdal på Sunnmøre, bosatt i Drammen) Trompet og vokal. Har de siste 20 årene vært en markant skikkelse i norsk musikkliv, både som musiker, produsent, komponist og bandleder. Han har flere soloutgivelser bak seg innenfor jazz- og visesjangeren, og har ledet en rekke store prosjekter i inn- og utland. Han har jobbet mye med samisk musikk, bl.a. som fast medlem av Mari Boine band siden 2006, og han har også samarbeidet tett med artister som Jonas Fjeld, Unni Wilhelmsen og Ingrid Olava, både som produsent og musiker. (Foto: Andreas Ulvo)

Billetter kjøper du på:
Hallingbillett (kr 300,-) eller i døra (kr 330,-)
Barn/ungdom til og med ungdomskole, Hallingbilett Kr 150/I døra kr 180 

Publisert Tuesday, November 9, 2021 at 2:12 PM