I høst byr Bjørneparken på lekne bjørner, leoparder i toppen av trær og nå også dinosaurer. I tillegg kan du sykle, shoppe og spille discgolf.

Årets nyhet i Bjørneparken er Dinosauria, en fantastisk utstilling med animatroniske dinosaurer i ekte størrelse.

Levende utstilling

At utstillingen er animatronisk betyr at dinosaurene oppleves ekte ved at de beveger på seg og lager lyd. Den inneholder også oppdatert vitenskapelig kunnskap om hvordan dyrene levde og så ut. Dette er så nært man kan komme en ekte dinosaur.

Utstillingen som ligger rett over broen fra inngangspartiet i Bjørneparken består av åtte forskjellige prehistoriske dyr. Blant annet den velkjente Tyrannosaurus rex. Et rovdyr som vandret på jorden for rundt 60 millioner år siden. Den kunne bli opp mot 13 meter lang og veie over 7 tonn. I sommer kan du hilse på vesenet med over 60 skarpe tenner i Bjørneparken.

All info finner du på bjorneparken.no

Discgolf og sykkel
Årets nyhet i sentrum er en flott 9-hulls discgolfbane som du finner mellom Restaurant Rumi og Veksthuset. Dette er en flott nybegynnerbane og frisbeer kan du låne i resepsjonen på hotellet eller kjøpe på Sport Outlet eller Sport1. Les mer om banen her.

Hvis du har lyst på en aktiv høst så har vi også store muligheter innenfor sykkel, både i sentrum og til fjells. All info om dette finner du her.

Shopping
Flå har Norges eneste søndagsåpne kjøpesenter og på Bjørneparken Kjøpesenter finner du gode tilbud til hele familien. Bare noen steinkast unna kjøpesenteret finner du også Maxbo, Europris og Sport Outlet. All info om tilbu og åpningstider finner du på senterets egen hjemmeside.

Mat og drikke
Uten mat og drikke, duger som kjent helten ikke. Og på Flå har vi et godt utvalg spisesteder til deg. Se vår oversiktsside her.

Hjertelig velkommen til Flå i høst! :-)

Publisert Monday, June 14, 2021 at 11:39 AM