Mikkel Magnussen skal i sommer vikariere i stillingen til Kristian Akervold hos Flå Vekst.

 23 åringen fra Hønefoss studerer reiseliv ved Norsk Reiselivsfagskole på Geilo. Med praksis fra skolen og oppgaver rundt Flå som destinasjon er han allerede godt kjent i bygda.

 – Et sosialt yrke

– I reiselivet er det mange muligheter, sier Magnussen og forteller at det særlig er salg og markedsføring som lokket han inn i bransjen.

– I tillegg er det er sosialt yrke hvor man møter mange mennesker. Det er en kombinasjon jeg liker godt.

At det skulle bli nettopp Geilo var noe mer tilfeldig.

– Når jeg så på listen over utdanningssteder var jeg ikke bestemt på hvor jeg ville, men ettersom vi har hatt campingvogn på Geilo var det sted jeg følte meg godt kjent.

 Klar for utfordringer

At han nå skal ta fatt på jobben i Flå er et resultat av å ha brukt bygda i studiene sine:

– Å se utvikling er spennende. Etter analyser på skolen valgte jeg å se nærmere på Flå da dette definitivt er en destinasjon i utvikling, sier Magnussen.

Etter en prat med Akervold endte det med praksisplass og nå sommerjobb.

– Det har vært mye observasjon men jeg føler også jeg har mitt å bidra med. Jeg skal blant annet hjelpe Flå Vekst å markedsføre seg mot Ringerike. På skolen lærer vi mye ny praktisk teori som er relevant for bygda, og det er kunnskap jeg ønsker å dele med Flå Vekst, sier Hønefossingen som har flere gode ideer.

 Markedsføring og film

I sommer skal Magnussen også være med å løfte «skuldersesongen» på Flå.

– Det innebærer å få folk til å komme utenom høysesong. Altså på vår og høst. Også blir det mye generell markedsføring mot aktivitetene Flå har å by på.

Han skal også være med på et filmprosjekt hos Flå Vekst.

– Vi ønsker å vise folk hva som skjer i form av video, så der er vi gang med å utvikle ideer og prosjekter, avslutter Magnussen.

Publisert Monday, June 21, 2021 at 9:30 AM