1989

Hytter

127

Km til nærmeste fly

4

Bjørner i Flå

1069

Innbyggere

Langrenn

Foto: Odd Egil Stavn

Enten du liker korte, avslappende turer eller er i sportsmodus, finnes løypene for deg i Flå. Vi har kilometervis med preparerte løyper som binder Flå sammen med resten av Hallingdal. Alle løypene i nær beliggenhet til hytteområdene.

Høgevarde preparerer 50 km med flotte langrennsløyper hvert år for at du skal kunne gli innover høyfjellsviddene. Her finnes det to tilknytningspunkter til Hallingdalsløypa som strekker seg fra Norefjell til Ustaoset og er hele 144 km lang. Etter en tur i skiløypene kan du nyte hyggelig selskap i glasslavvoen ved Høgevarde Fjellpark. Les mer om skimuligheter i Høgevarde-området her.

Reinsjøfjell kan by på en rekke oppkjørte skiløyper, hvor et stort nettverk av løyper går mot Høgevarde, Gråfjell, Reinsjøfjell og Norefjell. Holmevassløpet er et populært skirenn som går fra Haglebu til Tempelseter. I tillegg er det kun 5 minutters kjøring til nærmeste alpintanlegg på Haglebu.

Øvre Reinsjøfjell har flotte forhold for skiturer både mot Haglebu, Buvatn og Reinsjøen. Du kan også gå lengre turer da løypene er i tilknytning til Hallingdalsløypa som går helt til Ustaoset. Haglebu skisenter ligger en fem minutters kjøretur unna hyttefeltet.

Vassfarfjellet byr på mye snaufjell og variert terreng og preparerer løypene i vinter- og påskeferien. Her kan du finne flotte skiløyper fra Skarsætra til Dagali eller en mer familievennlig løype fra Veneli til Damtjern. Her kan du også finne Eventyrløypa som strekker seg hele 125 km fra Golsfjellet til Gulsvik.

www.skisporet.no – Løypekart som viser nylig preparerte traseer.

www.hallingspor.no – Viser Hallingdals løypenett med 2000 km preparerte løyper i verdensklasse.

 

Vinter