Sommertoget til NRK

Sommeren 2017 kjører NRK og Sommeråpent på skinner, og onsdag 26.juli er Flå stoppestedet! 🙂

Nå får vi en unik mulighet til å vise frem helt nye steder i landet vårt og fortelle helt nye historier. NRK chartrer et eget tog fra NSB og skal i 8 uker kjøre på jernbanenettet i Norge. I øst og sør og vest og på Nordlandsbanen et stykke nord i landet. Sommertoget skal forflytte seg på dagtid med minutt for minuttsendinger til ny stasjon. Om bord er det kontrollrom, redigeringsrom, kontor og egen scene.

Toget stopper først på Gulsvik stasjon 13.23-13.33 før det kjører videre og ankommer Flå stasjon kl.13.48.
Da vil de bli møtt av både folk og dyr fra Bjørneparken så bare ta turen bort!

Vi sørger for grilling og aktiviteter fra kl.20.00, før Sommeråpent starter 21.30.

Sendingen inneholder mye lokalt stoff og slik det ser ut nå så blir det en Direktør, en Ordfører, ei Lokalpatriot og et brødrepar med utømmelig kunnskap om Vassfaret.
Hvis vi legger til litt lokalt matstoff, så skjønner dere at dette blir en knallbra sending! Så møt opp og støtt våre lokale helter! 🙂

Dagen etter (torsdag 27.juli) blir det Reiseradioen som tar seg av radiopraten kl.9-11 før toget forlater stasjonen fullt av gode minner og opplevelser på vei mot Finse.

Magi må skapes av folk, så møt opp både langs ruta, på stasjonene og under sendingene så sørger vi skaper vi et magisk døgn på Flå! 🙂