Alpakka-utstilling 13.april

Årets alpakkahappening skjer på Flå helgen 12.-14.april 2019!

Fredag: Ankomst for deltakere på utstillingen. Seminar for interesserte og seminar for etablerte.
Lørdag: Alpakkautstilling
Søndag: Alpakkautstilling og hjemreise for deltakere.

Alpakkautstillingen 2018 ble en vanvittig suksess, med både tilskuerrekord og rekord i antall alpakkaer. Vi er så takknemlige for alle delinger, kommentarer og spørsmål dere hadde i forkant av utstillingen, og krysser fingrene for at dere er like interessert nå, og like klare for 2019 som dere var i år.

Thonhallen på Flå har vist seg å være en god lokasjon for vår alpakkautstilling, og vi har derfor valgt dette som plass også i år. Datoen er satt, og 13.-14. april 2019 inntar omkring 150 alpakker nok en gang Thonhallen på Flå. Dommeren i 2019 er Natasha Clark fra Kurrawa Alpacas i Australia. Les mer om henne og oppdrettet hennes her; http://www.kurrawa.com.au/about.php

Seminar
Vi arrangerte seminarer i 2018, ett for nybegynnere og ett for viderekomne alpakkaeiere. Dette vil vi forsøke å gjenta i år. Dette vil skje på fredag, program og påmelding kommer etterhvert.
Er du nysgjerrig på alpakka, lurer på hva dette er, eller har alpakkaer og vil ta steget videre og gjøre noe mer ut av alpakkaene du eier, anbefaler vi å delta på seminar med oss.

———-
Ikke nøl – kom å se på alpakkaer fra hele Norge, hils på oppdrettere, still spørsmål, ta bilder og kos deg! Ta gjerne med deg barna, bestemor, mannen, tante og onkel, stemor, søsken og venner. Kjæledyr må dessverre bli hjemme, men ellers er alle velkommen inn 🙂

Det er kiosk på steder som selger brus, pølser, vafler, og kaker.

Sett av datoene!

Vel møtt!

Les mer om arrangementet her.